• تاريخ :
     ۱۴۰۳/۰۵/۰۲
روابط عمومی پژوهشکده گلخانه و محیط های کنترل شده
جلسه هم افزایی فی مابین اعضائ هیئت علمی پژوهشكده با دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم تحقیقات

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده گلخانه و محیط های کنترل شده، جلسه هم‌افزایی روز دوشنبه مورخ 1403/04/18 فی‌مابین اعضای محترم هیات علمی پژوهشکده گلخانه و محیط‌های کنترل شده و مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی، واحد علوم و تحقیقات (ریاست محترم گروه کشاورزی حاتم و سرپرست و اعضای هیأت علمی دانشکده علوم و فناوری های همگرا)، اعضای پژوهشکده گلخانه و محیط‌های کنترل شده به بیان توانمندی‌های آن پژوهشکده پرداخته، امکانات و طرح‌های تحقیقاتی در دست اجرای خود را برشمرده و ایده‌های پژوهشی- کاربردی پیشنهادی خود را بیان کردند. همچنین اعضای مرکز رشد و اعضای هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی، واحد علوم و تحقیقات نیز ضمن معرفی تخصص‌ها و توانمندی‌های بخش خود و طرح‌های تحقیقاتی حوزه کاربرد پلاسما، به معرفی برخی از کاربردهای فناوری پلاسما در حوزه‌های مختلف، بویژه حوزه کشاورزی و حوزه بذر و تکنولوژی پس از برداشت محصولات کشاورزی پرداختند. در پایان جلسه مقرر گردید طرح‌ و پروژه‌های های پژوهشی-کاربردی بصورت مشترک صورت گیرد. بر همین اساس، عناوین مشروحه ذیل شامل کاربرد پلاسما در تصفیه آب مورد استفاده در کشت هیدروپونیک به منظور استفاده مجدد، افزایش رشد و کنترل بیماری‌های حین رشد محصولات گلخانه‌ای و افزایش ماندگاری محصولات مورد توافق طرفین قرار گرفت.

6.1.15.0
    V6.1.15.0